KRISTIJANO RONALDO JUNIOR JE SA DRUGE PLANETE! Svet priča o najnovijem snimku naslednika portugalske zvezde: Sličnost sa ocem je neverovatna

Novosti online

25. 12. 2022. u 16:34

KRISTIJANO Ronaldo ostavio je neizbrisiv trag u svetskom fudbalu, a mnogi njegovi obožavatelji se nadaju kako će i sin legendarnog fudbalera nastaviti stopama svoga oca.

КРИСТИЈАНО РОНАЛДО ЈУНИОР ЈЕ СА ДРУГЕ ПЛАНЕТЕ! Свет прича о најновијем снимку наследника португалске звезде: Сличност са оцем је невероватна

FOTO: Printskrin/Cristiano/Instagram

Do sada su svi koji su videli Kristijana Ronalda juniora na terenu ostali impresionirani učinkom ovog 12-godišnjaka i već sada se u njemu nazire veliki talenat.

Naslednik slavnog Portugalca je u stopu sledio svog oca i trenirao bi u klubovima čiji je otac član. Nedavno se pojavio i video koji pokazuje njegove fudbalske majstorije.

Za oko mesec dana komplacija poteza Ronalda juniora skupila više od sedam miliona pregleda što dovoljno govori o interesu za ovog 12-godišnjaka. 

Poznato je da je Ronaldo svog sina od malih nogu uzeo pod svoje. Provode dosta vremena zajedno na terenu i u teretani, te je jasno da najpopularniji fudbaler današnjice ima velike planove sa svojim naslednikom.

- Videćemo hoće li moj sin postati veliki fudbaler. Još uvek nije na tom nivou. Nekad pije nezdrave gazirane napitke, te jede čips, zna da to ne volim. Nekad mu i kažem da zaroni u hladnu vodu nakon treninga. Govorio bi mi da se smrznuo, ali je to normalno za njegov uzrast - ispričao je Ronaldo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna