UZNEMIRUJUĆE: Tinejdžeru ugrožena karijera, nakon nesportskog starta završio sezonu (VIDEO)

Novosti online

24. 12. 2022. u 20:06

U svetu fudbala povrede nisu retke, ali postoje one koje znaju da zgroze ceo svet, a jedna takva dolazi iz Engleske. Fudbaler Lestera Džejms Medison izrazio je gađenje zbog starta Kejdena Vojsa kojim je omladinac Lestera Vil Alves završio sezonu, a upitno je da li će nastaviti karijeru.

УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Тинејџеру угрожена каријера, након неспортског старта завршио сезону (ВИДЕО)

FOTO: Novosti

Vil Alves je zadobio tešku povredu nakon nepromišljenog starta Kejdena Vojsa u meču FA kupa za mlade igrače. Njemu je tom prilikom pokidana tetiva.

Zakasnio je Vojs u pokušaju da dođe do lopte, a fudbaler Lestera ostao je na travi sa bolnom grimasom na licu, prenose engleski mediji.

Nakon brutalnog starta oglasio se i Džejms Medison, prvotimac Lestera

- Nisam bio siguran da li da komentarišem javno ceo događaj, ali neke stvari treba sagledati. Načinjeni start je neprihvatljiv. Duboko sam razočaran zbog povrede mladog Vila. Reč je o briljantnom dečaku, koji pred sobom ima svetlu budućnost, a sada mora da se oporavlja od teške povrede.

Medison se nedavno vratio sa Svetskog prvenstva gde je sa Engleskom ispao u četvrtfinalu.

Alves je na Instagramu potvrdio da je pokidao ligamente.

- Nedelja puna uspona i padova. Teško mi je što moram da potvrdim da sam pokidao ligamente. Daću sve od sebe da se na teren vratim što pre i nastavim da radim ono što volim. Vratiću se jači, napisao je mladi fudbaler Lestera.

Trener Lestera Brendan Rodžers se takođe oglasio:

- Jako tužna vest za sve nas. Izgubili smo jednog od najtalentovanijih igrača. Želeo je da igra na kupu za mlade igrače, a završio je meč sa jednom od najgorih povreda koje sam video na fudbalskom terenu. Šteta je, sedamnaestogodišnjak koji se probijao i stvarao svoje ime da doživi ovako nešto, rekao je Rodžers.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna