ZVEZDA UPALILA MOTORE: Crveno-beli fudbaleri krenuli sa pripremama za drugi deo prvenstva

Novosti online

21. 12. 2022. u 14:58

DEO fudbalera Crvene zvezde okupio se danas na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić" i odradio prvi trening posle zimske pauze, a na spisku šefa stručnog štaba Miloša Milojevića se našlo 17 igrača.

ЗВЕЗДА УПАЛИЛА МОТОРЕ: Црвено-бели фудбалери кренули са припремама за други део првенства

FOTO: FK Crvena zvezda

Okupljanju su prisustvovali sledeći fudbaleri: Milan Borjan, Marko Gobeljić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Radovan Pankov, Nemanja Motika, Nikola Stanković, Stefan Leković, Lazar Nikolić, Veljko Nikolić, Jegor Prucev, Irakli Azarov, Stefan Mitrović, Jovan Mijatović, Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić i Nikola Knežević.

Crveno-beli su započeli pripreme za prolećni deo sezone treningom koji su odradili u prepodnevnim časovima. Šampiona Srbije očekuju brojni izazovi od februara meseca, igrači će se takmičiti na dva fronta, u Superligi Srbije i Kupu Srbije.

Pored standardnih iskusnih igrača kluba sa "Marakane" i mladi fudbaleri su sa trenažnim procesom započeli pre okupljanja celokupnog tima, kako bi imali više vremena za rad sa trenerom Milojević. Značajan period je pred igračima koji predstavljaju budućnost kluba, a u narednim danima će imati priliku da se dokažu mladom strategu i unaprede određene segmente igre. Prvom timu su priključeni iz Grafičara Jovan i Nikola Mituljikić, kao i Nikola Knežević koji su sjajnim izdanjima u Prvoj ligi Srbije zaslužili poziv šefa stručnog štaba.

Podsetimo, Zvezda će trenirati u Beogradu do odlaska na pripreme u Tursku 8. januara, a zvanična prozivka je planirana za 2. januar, kada će se i ostali igrači priključiti treninzima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije