ĐOKOVIĆ ŽELI DA BUDE SPREMAN ZA AUSTRALIJAN OPEN: Novak doneo odluku pred prvi grend slem

Novosti online

21. 12. 2022. u 09:10

NOVAK Đoković će novu sezonu otvoriti učešćem na turniru u Adelejdu, ali on je odlučio da osim singla nastupi i u dubl konkurenciji.

ЂОКОВИЋ ЖЕЛИ ДА БУДЕ СПРЕМАН ЗА АУСТРАЛИЈАН ОПЕН: Новак донео одлуку пред први гренд слем

FOTO: Tanjug/AP

Srpski as će zajedno sa velikim prijateljem Vasekom Pospišilom, sa kojim vodi PTPA organizaciju, nastupiti u konkurenciji parova na nadmetanju koji je priprema za Australijan open na kome peti igrač sveta juri rekordni 10. trofej.

Jasno je da Đoković želi da bude u pravoj formi za nastup u Melburnu, pa će mu učešće u dublu pomoći da što pre dostigne maksimalan broj obrtaja.

Novak bi na najmanjem kontitentnu trebalo da ima veliki motiv zbog svega što mu se dogodilo prošle godine. Čak i da nije tako opet bi bio glavni favorit za osvajanje prvog grend slema, s obzirom na to da se u "Rod Lejver areni" oseća kao u dnevnoj sobi.

Podsetimo, turnir u Adelejdu igra se od 1. do 8. januara. Australijan open počinje 16. januara i traje do 29. januara.

Đoković trenutno nastupa na egzibiciji u Dubaiju. On je juče izgubio od Aleksandera Zvereva, a danas ga od 18 sati očekuje meč sa Nikom Kirjosom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)