FRANCUZ REŠENJE ZA NAPAD JUNAJTEDA: Mančester poslao ponudu vrednu 60 miliona

Tanjug

21. 12. 2022. u 14:09

ČELNICI Mančester junajteda ponudili su 60 miliona madridskom Atletiku za francuskog reprezentativca Antoana Grizmana, prenose britanski mediji.

ФРАНЦУЗ РЕШЕЊЕ ЗА НАПАД ЈУНАЈТЕДА: Манчестер послао понуду вредну 60 милиона

FOTO: Tanjug/AP

Ovaj 31-godišnjak je ponikao u Real Sosijedadu, a onda je 2014. do 2019. igrao za "jorgandžije". Potom je prešao u Barselonu, koja ga je prošle godine poslala na pozajmicu u Atletiko.

Madridski klub i Katalonci su se pre nekoliko meseci dogovorili da tim sa "Nou Kampa" dobije 20 miliona evra obeštećenja za francuskog fudbalera, koji je potpisao ugovor do 30. juna 2026. godine.

Grizman je zablistao na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto je sa francuskom reprezentacijom osvojio titulu vicešampiona sveta. "Trikolori" su u finalu Mundijala poraženi od Argentine posle penala.

Britanski mediji ističu da rukovodstvo Mančester junajteda još traga za napadačem, koji bi trebalo da zameni Kristijana Ronalda. Portugalac je napustio klub sa "Old traforda" uoči Svetskog prvenstva u Kataru.

Čelnici engleskog kluba su bili zainteresovani za nekoliko fudbalera, ali su se odlučili za Francuza, koji može da igra na više pozicija u timu. Atletiko je dobio ponudu od 60 miliona evra za Grizmana. Rukovodstvo španskog kluba je razmatra i ostaje da se vidi da li će Grizman zaigrati u Premijer ligi.

Momak iz Makona je ove sezone u Primeri odigrao 14 utakmica, postigao je pet golova i asistirao je za tri.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)