"NAŽALOST, ČUDO SE NIJE DESILO" Mijatović se oprostio od Mihajlovića moćnom porukom: "On će nas sve zajedno čuvati"

Tanjug

16. 12. 2022. u 18:27

NEKADAŠNjI fudbaler Predrag Mijatović sa tugom je primio vest o smrti Sini8še Mihajlovića s kojim je godinama delio svlačionicu u reprezentaciji.

НАЖАЛОСТ, ЧУДО СЕ НИЈЕ ДЕСИЛО Мијатовић се опростио од Михајловића моћном поруком: Он ће нас све заједно чувати

FOTO: N. Skenderija

Bivši reprezentativac naše zemlje oprostio se od saigrača iz nacionalnog tima rečima da ga je napustio veliki drug, prijatelj i saigrač.

- Nažalost primio sam danas tužnu vest da je Siniša preminuo. On je bio veliki drug, prijatelj, saigrač, divno jedno stvorenje, pravi prijatelj. Igrali smo zajedno u reprezentaciji, a posle smo se lesto družili i pričali o svemu - rekao je Mijatović za Tanjug.

On je podsetio da Mihajlović pre nešto više od tri godine saznao da ima leukemiju.

- Verovao sam da ako postoji neka osoba, koja može da prevaziđe taj problem uz medicinski tretman onda je to Mihajlović. Siniša je bio borac, bio je jak, imao je karakter, kako na terenu, tako i van njega. Posle prvih tretmana sve je bilo ok. U poslednjih nekoliko meseci smo se čuli, ali se bolest nažalost vratila - dodao je Mijatović.

On je istakao da je verovao da Mihajlović može da pobedi bolest.

- Dobio sam u poslednjih nekoliko dana informaciju da je situacija kritična i da može da se desi ono najgore. Bez obzira na to, poznavajući Sinišu verovao sam da može da se dogodi čudo. Nažalost čudo se nije dogodilo. To je jako veliki gubitak za sve nas, a najviše za njegovu porodicu. Život ide dalje, on je verovatno na nekom boljem mestu. On će nas sve zajedno na neki način čuvati - zaključio je Mijatović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna