"MOJ SAN JE NEOSTVARIV..." Najveća želja Siniše Mihajlovića rasplakala bi i kamen

Novosti online

16. 12. 2022. u 15:32

BIVŠI srpski selektor i legendarni fudbaler Siniša Mihajlović, koji je danas preminuo, govorio je često o svom privatnom životu, teškim trenucima, gubitku deteta i ratnim devedesetim godinama.

МОЈ САН ЈЕ НЕОСТВАРИВ... Највећа жеља Синише Михајловића расплакала би и камен

Foto: Profimedia

Mihajlović je svojevremeno rekao medijima da ga tišti to što nije bio uz svog oca kada je odlazio sa ovog sveta.

- U životu sam imao i prošao sve: želeo bih samo da je moj otac ovde. Mislim o tome i na njega svaki dan. Želeo bih da može da vidi kako su porasle njegove unuke i unuci. Kada se priča o snovima ja ne sanjam da osvojim Ligu šampiona ili skudeto. Moj san je neostvariv: ja bih da zagrlim mog oca. Moja mama me i dalje gleda istim očima kao kada sam bio dete. Ona ne govori italijanski, moja deca ne znaju najbolje srpski. Ali svaki put kad nas poseti u Rimu, vidim kako ih gleda i shvatim da ljubav nema potrebe za rečima - govorio je Siniša za "Nedeljnik".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)