ZVEZDA POBEDILA U KRUPNJU: Crveno-beli uveličali stogodišnjicu FK Rađevac

Novosti online

16. 11. 2022. u 16:33

FUDBALERI Crvene zvezde gostovali su Rađevcu u Krupnju. Crveno-beli su uveličali 100 godina postojanja kluba koji se trenutno takmiči u Srpskoj ligi Zapad.

ЗВЕЗДА ПОБЕДИЛА У КРУПЊУ: Црвено-бели увеличали стогодишњицу ФК Рађевац

FOTO: FK Crvena zvezda

Rezultat ovog susreta bio je u drugom planu, ali vredi istaći da je šampion Srbije slavio sa 2:0 pogocima Nenada Krstičića i El Fardua Bena. Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu, tačnije u 7. i 20. minutu.

Trener gostiju Miloš Milojevića na ovom susretu je dao priliku igračima koji nisu imali veliku minutažu tokom jesenjeg dela sezone.

Vasiljević (od 50. Marinković), Gobeljić (od 66. Milunović), Pankov (od 41. Mijailović), Vidojević, Stojsavljević (od 66. Dragović), Sanogo (od 21. Vukičević), Krstičić (od 41. Matić), Prucev, Srnić (od 66. Katai), Ibrahim, Ben.

Sa druge strane za Rađenac od strata su igrali:

Mićić, N. Ilić, Samurović, Petrović, Kojić, M. Ilić, Glišić, Bogdanović, Sladojević, Milovanović, Durmić. 

Priliku su dobiili i: G. Divljaković, Petrović, Kikanović, N. Divljaković, S. Nestorović, Trifunović, Brkić, Nikolić, N. Nestorović, Gavrić, Pavić, Popović.

Zvezda će 22. novembra u Rusiji odigrati prijateljski meč sa Zenitom i nakon tog susreta zvanično kreće pauza za crveno-bele.

Podsetimo, klub sa stadiona "Rajko Mitić" je posle 19 prvenstvenih kola lider u Superligi sa 53 boda, 10 više od Partizana.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba