CSKA OPET KUPUJE U PARTIZANU? Krilni napadač crno-belih želja Moskovljana

Novosti online

12. 11. 2022. u 15:57

PARTIZAN je letos prodao Sašu Zdjelara u moskovski CSKA, a sada bi još jedan igrač crno-belih mogao put glavnog grada Rusije.

ЦСКА ОПЕТ КУПУЈЕ У ПАРТИЗАНУ? Крилни нападач црно-белих жеља Московљана

FOTO: M. Vukadinović

U pitanju je krilni fudbaler Nikola Terzić koji je zapao za oko ruskom velikanu. Da, interesovanje postoji potvrdio je agent mladog igrača Veselin Mutavdžić.

- Nikola je pokazao da je jedan od najtalentovanijih mladih igrača u Srbiji. Nisam iznenađen interesovanjem velikih klubova i timova sa velikom istorijom kao što je CSKA. Sviđa mi se ova opcija i iz igračkog ugla. Pokazao je svoj talenat i potencijal u dresu Partizana i Srbije. Bilo je interesovanje i ruskih klubova ranije. Sačekaćemo da se završi polusezona pa ćemo da donesemo odluku oko njegove budućnosti - rekao je Mutavdžić za "Sport24".

Terzić je rođen 2000. godine, a ove sezone nije puno igrao. U dresu "parnog valjka" upisao je 12 nastupa, uz po jedan gol i asistenciju. Mnogo više je bio na terenu pod vođstvom Aleksandra Stanojevića. Odigrao je 35 mečeva u svim takmičenjima, upisao šest golova i dve asistencije.

Podsetimo, Partizan će sutra odigrati poslednji meč u jesenjoj polusezoni, a rival crno-belih je Novi Pazar. Utakmica se igra u Humskoj od 15.30.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)