Predrag Mijatović jedan je od najboljih fudbalera sa prostora bivše Jugoslavije. Kao igač je slavu stekao u Partizanu, kasnije u Real Madridu, a bio je jedan od ključnih igrača reprezentacije Jugoslavije.

Komentari (16)

shommy

05.11.2022. 09:25

Ok, razumem,I slažem se, u redu je taj postupak. Moje pitanje je da li bi neko od pomenutih došao da obiđe Mijatovića i ostale?Znači da je obrnuta situacija, nemoguća misija.

Misa

05.11.2022. 09:44

Na kraju krajeva sve je interes I sve se vrti oko para,sada kod Piksija vide dobre igrace za zajednicku prodaju I dobar tal u svetskim klubovima.

Braca

05.11.2022. 10:16

Ti si niko.Oni nevole tebe i ne trazete ,mrze tvoj narod i svi su ostrasceni nacionalisti koji podrzavaju svoje zlocince a ti trcis za njima i volis ih to je generalno nas problem zato smo ovako prosli

Bambi

05.11.2022. 12:21

Trebao si znati da su neki tvoji prijatelji clanovi hdz-a koji otvoreno propagira mrznju prema Srbima i tvojim Crnogorcima tj.pravoslavcima.Treba covek biti svoj i imati stav ali treba imati i malo mozga.Ti ga smatras prijateljem a on u hdz-u ekstremno nacionalistickoj stranci.To ti je isto ko kad bi imo druga nacistu.

Stimac

05.11.2022. 13:24

Mijatovic nije Srbin netreba mu zameriti.Ali mi Srbi treba dase dozovemo pameti I nigde te hrvatice nespominjati.Nekazem I.a dobro hrvata ali Boban po cemu je on dobar po ustastvu koji je ispoljio na utakmici u Zagrabu protiv bivs.Jugosramije.

Ivan Zgrozeni

07.11.2022. 11:55

Jadnik dolazi iz plemena koje nije razvilo nacionalnu svest. Zato kazem pleme a ne nacija. Srbi su kada je to konjukturno. Ako u Srbiji ne dobiju direktorsko mesto, postanu zestoke ustase (kao Drljevic). Crnogorci su kada misle da mogu da izmuzu EU i NATO. O njima najbolje govori cinjenica da sopstvenu zemlju nazivaju latinski "Monte Negro". Dan kada su resili da nas oslobode "bratskog zagrljaja u Srbiji treba da se slavi kao Dan oslobodjenja. Pleme divljacko.