SRBIJA JE BILA U ZABLUDI: "Kokeza igrao mali fudbal u Partizanovom dresu"

Novosti online

31. 10. 2022. u 10:06

IZBOR Nenada Bjekovića za predsednika FSS je izazvao mnogo bure.

СРБИЈА ЈЕ БИЛА У ЗАБЛУДИ: Кокеза играо мали фудбал у Партизановом дресу

Kokeza i Pantelić Foto N. Paraušić

Crvena zvezda se protivi tom rešenju, ali s obzirom da nema suparnika izvesno je da nekada prvi čovek Partizana preuzima najvažniju funkciju u srpskom fudbalu.

O tome je pričao za "Sportski žurnal" Zvezdan Terzić, koji je pri tom otkrio da je i Slaviša Kokeza bio najveća zabluda srpskog fudbala. Svi su milsili da je veliki navijač Zvezde, a istina je skroz drugačija.

- Samo mi znamo kako se mučimo i koliko truda potrošimo da bismo bili prvi. Nije prirodno da se stalno nameću rešenja protiv Zvezde. Tomislav Karadžić je osam godina bio predsednik FSS i zna se koliko je zla napravio Zvezdi. Potom je došao Kokeza, pošto je oteran iz Zvezde. Svi pokušaji da se imputira da je Kokeza Zvezdin čovek je neistinito. Dok nije doveden u Zvezdu na Brodarcu je igrao mali  fudbal u Partizanovom dresu. Bio je ovde godinu-godinu i po, oteran je i to nije zaboravio i oprostio Crvenoj zvezdi. Sa te pozicije osvetoljubivosti je vodio FSS i direktno je oteo titulu 2017. I sad posle njega da dođe Bjeković. Što je mnogo, mnogo je! Zvezda neće prihvatiti tako ostrašćena rešenja. Naučili smo da se borimo i budemo uspešni u takvim uslovima – kaže prvi čovek Zvezde Zvezadn Terzić.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)