INIJESTA NEŠTO ZNA, ALI KRIJE... Evo šta je rekao o dolasku Mesija u Barselonu

Tanjug

29. 10. 2022. u 13:21

Fudbaler japanskog Kobea i nekadašnji vezista Barselone Andres Inijesta izjavio je u razgovoru za argentinsku televiziju TyC sports da Lionel Mesi još može da se vrati u Barselonu.

ИНИЈЕСТА НЕШТО ЗНА, АЛИ КРИЈЕ... Ево шта је рекао о доласку Месија у Барселону

Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Inijesta i Mesi igrali su 14 godina zajedno u katalonskom klubu. Španac je 2018. otišao u Japan, a Argentinac 2021. u Pari Sen Žermen.

"Nekadašnji Mesi i današnji Mesi drugačiji je od svih. On je broj jedan. Kroz karijeru je samo rastao, poboljšavao se i činio saigrače boljima. Ekipa sa Mesijem ima vrlo važan cilj - da ostvaruje pobede i osvaja titule. Nisam nikog video da radi stvari koje on radi. Povratak u Barselonu nikad nije lagan, ali Leo može da se vrati, još postoji mogućnost za to", izjavio je Inijesta.

Iskusni vezista, strelac gola u finalu Svetskog prvenstva 2010. kojim je Španija pobedila Holandiju (1:0) i postala šampion planete, veruje da Mesi može da osvoji predstojeći Mundijal u Kataru sa Argentinom.

"Argentina je jedan od favorita za osvajanje Svetskog prvenstva. Imaju sjajan tim, sa iskustvom, ali i mlade igrače. Trenutno su odlični. Ako je Mesi tu, naravno da je jedan od favorita. Ostali kandidati su Brazil, Španija i Francuska. Ako Mesi osvoji Svetsko prvenstvo, biću srećan kao njegov bivši saigrač", poručio je Inijesta.

Mundijal u Kataru igraće se od 20. novembra do 18. decembra, a Argentina će se takmičiti u C grupi sa Saudijskom Arabijom, Meksikom i Poljskom.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave