NAVIJAČI FERENCVAROŠA PROZVALI ZVEZDU: Koreografijom odgovorili crveno-belima (FOTO)

Novosti online

28. 10. 2022. u 22:45

NAVIJAČI Ferencvaroša na neobičan način odgovorili su fudbalskom klubu Crvena zvezda.

НАВИЈАЧИ ФЕРЕНЦВАРОША ПРОЗВАЛИ ЗВЕЗДУ: Кореографијом одговорили црвено-белима (ФОТО)

TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Pobedom nad Trabzonom Zvezda je ostala u igri za prolaz dalje u Ligi Evrope, a Ferencvaroš će kao prvoplasirani u osminu finala.

Navijači Ferencvaroša su za ovaj duel sa Monakom pripremili raskošnu koreografiju kojom su želeli da se "osvete" rivalima iz Beograda.

Zvezda je kao domaćin u 3. kolu razbila Ferencvaroš sa 4:1, ali su zeleno-beli uzvratili u Budimpešti tesnim trijumfom 2:1.

Navijači Ferencvaroša su preko čitave tribine razvili sliku na kojoj njihov tim vozi pobednički bolid Formule 1, koji u retrovizoru vidi Monako i Trabzon, dok je Crvena zvezda izletela sa puta i njen slupani bolid se dimi.

Navijači su na društvenim mrežama u ovoj poruci navijača Ferencvaroša videli i njihov odgovor na ilustraciju kojom je Crvena zvezda najavila meč protiv Monaka na startu grupne faze, a kojom je oslikala svoje i gostujuće igrače u bolidima Formule 1 kako se trkaju kroz Ligu Evrope.

Spletom okolnosti, Zvezda će upravo protiv Monaka odigrati odlučujući meč, u kom će joj pobeda osigurati evropsko proleće - ili u Ligi Evrope ili u Ligi konferencija.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri