"PARTIZANU NE DAMO SNIMKE": Oglasio se predsednik Sudijske komisije FSS-a

Novosti online

25. 10. 2022. u 08:10

Partizan je žestoko udario po prvom čoveku Sudijske komisije Dejanu Filipoviću posle remija protiv Javora u Humskoj (3:3).

ПАРТИЗАНУ НЕ ДАМО СНИМКЕ: Огласио се председник Судијске комисије ФСС-а

FOTO: FK Partizan

Crno-beli su posle meča u nedelju poručili da će insistirati na tome da dobiju transkript razgovora sudija, zato što na to imaju pravo.

Osim toga, predstavnici Partizana su na društvenim mrežama objavili fotografiju Dejana Filipovića u dresu Crvene zvezde, ali iz perioda kad je bio dete.

- Moja fotografija u Zvezdinom dresu poznata je javnosti, evo, deset godina. Verovatno će je izvlačiti svaki put kad se nekom učini da je to zanimljivo. Što se tiče Partizanovog zahteva da ima uvid u komunikaciju glavnog sudije sa nadležnima u VAR sobi, Savez to ne može da dozvoli. To je najstrože zabranjeno, diskrecija u komunikaciji među sudijama je zagarantovana. To može lako da se proveri sa dva klika na internetu, pravila u vezi sa VAR-om i ko može da ima uvid. Postoje izuzeci, ali oni se ne odnose na donošenje odluka na terenu. Naravno, Partizan ima pravo da se zvanično obrati Savezu, a Savez će mu na to i odgovoriti - objasnio je Filipović za "Informer".

Podsećanja radi, crno-beli su posle remija sa Javorom ukazali na dve situacije - na dosuđeni penal posle starta veziste Kristijana Belića na defanzivca gostiju Kristijana Tojičića, a potom i na situaciju u kaznenom prostoru gostiju, u kojem je štoper Igor Vujačić završio na zemlji posle duela sa igračem Javora. Sudija je posle provere sa VAR sobom pokazao da se igra dalje i da nema faula.

Partizan je žestoko oštećen, a epilog ćemo dobiti narednih dana.

Bonus video: BRAVURE GOLMANA: Dragan Rosić odbranama na meču Radnički Niš - Crvena zvezda "nervirao" šampiona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini