PROVOKACIJA O KOJOJ PRIČA OSTRVO: Prostačka poruka upućena navijačima Liverpula! Ovo mu nikada neće oprostiti (VIDEO)

Novosti online

22. 10. 2022. u 19:26

FUDBALERI Liverpula danas su u okviru 13. kola gostovali novajliji Notingem forestu i dobili su još jedan šamar ove godine šokantnim porazom rezultatom 1:0. Junak utakmice na Siti graundu bio je pozajmljeni golman Mančester junajteda Din Henderson, koji je sačuvao mrežu netaknutom u ovom meču.

ПРОВОКАЦИЈА О КОЈОЈ ПРИЧА ОСТРВО: Простачка порука упућена навијачима Ливерпула! Ово му никада неће опростити (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Upravo je Henderson bio u centru pažnje nakon utakmice zbog poteza koji je šokirao javnost u Britaniji.

Golman Notingema je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka slavio pobedu pred navijačima Liverpula, a onda im je pokazao srednji prst što su kamere sve snimile i očekivano je to postala glavna tema na Ostrvu.

Međutim, ovaj sjajni čuvar mreže se nije zaustavio na tome jer je nakon toga otišao do navijača Notingema i čak se popeo na tribinu kako bi sa vatrenim pristalicama nekadašnjeg šampiona Evrope proslavio veliku senzaciju koju je priredio njegov tim.

Navijači Liverpula su tokom drugog poluvremena vređali Hendersona, ali i pored svega toga neprofesionalno je što im je on na kraju pokazao srednji prst.

Jasno je da je i njegova netrpeljivost prema Liverpulu dosta velika jer je on dete velikoga rivala i upravo je iz redova crvenih đavola stigao u Notingem na pozajmicu do kraja ove sezone, ali sa opcijom da u potpunosti otkupe njegov ugovor za 20 miliona funti.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!