"VI NISTE NORMALNI, MAJKE MI!" Fudbaleri Srbije posle trijumfa u Norveškoj uradili ovo, Piksi ostao zatečen (VIDEO)

Novosti online

28. 09. 2022. u 19:35

FUDBALSKA reprezentacija Srbije ne samo da je osvojila prvo mesto u svojoj grupi B divizije Lige nacija i tako prošla u elitno društvo, nego je oduševila sve koji je bodre. A sama igra oduševila je i "orlove" koji su to proslavili na poseban način. U glavnoj ulozi našao se - selektor Dragan Stojković Piksi.

ВИ НИСТЕ НОРМАЛНИ, МАЈКЕ МИ! Фудбалери Србије после тријумфа у Норвешкој урадили ово, Пикси остао затечен (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, "orlovi" su u subotu posle preokreta pobedili Švedsku u pravoj fudbalskoj rapsodiji, a u utorak uveče u Norveška je poklekla pred sjajnom reprezentacijom Srbije.

Time su naši reprezentativci preuzeli upravo od Norvežana prvo mesto u grupi, prošli među 12 najboljih evropskih selekcija u ovom nadmetanju, ali uradili još dve stvari:

Obezbeđeno je da se oktobarski žreb za naredno Evropsko prvenstvo dočeka iz drugog šešira (što je važno, jer po dve ekipe iz svake grupe sigurno idu na EURO 2024), a čak i ako se ne bude među te dve, pobedom u Oslu obezbeđen je baraž za plasman na predstojeći šampionat "starog kontinenta" čiji je domaćin Nemačka kroz dve godine.

Sve to, ali i sama igra koju su Piksijevi izabranici pružili, a koja je bila kulminacija njihove sjajnog uspona forme otkako ih je aktuelni strateg preuzeo, doveli su do toga da se Stojković nađe na rukama svojih igrača.

Oni su stratega državnog tima podigli i bacali uvis i tako proslavili i veliki rezultatski uspeh, ali i nastavak izvrsnih izdanja, koji samo ohrabruju pred novembarsko/decembarski šampionat sveta koji se održava u Kataru.

Kada se konačno "prizemljio", Piksi je nasmejan poručio igračima:

- Vi niste normalni, majke mi!

Oni ga baš i nisu slušali u tom trenutku, jer su imali novi "važan zadatak": podigli su u vazduh Aleksandra Mitrovića, koji je u Oslu došao do čak 50. gola za reprezentaciju.

Naravno, to je proslavio na svoj tradicionalan način - jedenjem pice u svlačionici:

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (2)

MOČVARNA PODRUČJA: Bogatstvo i ugroženost