"FIZIČKI NISMO DOBRI, PSIHIČKI NISMO DOBRI..." Aleksandar Pešić o stanju u koje je dospela Crvena zvezda

Novosti online

15. 09. 2022. u 22:15

Crvena zvezda je poražena u drugom kolu Lige Evrope, a kiksevi su baš pogodili njenog golgetera, Aleksandra Pešića. Baš kao i siutacija u kojoj je cela ekipa srpskog prvaka.

ФИЗИЧКИ НИСМО ДОБРИ, ПСИХИЧКИ НИСМО ДОБРИ... Александар Пешић о стању у које је доспела Црвена звезда

Foto: Novosti

Podsetimo, Zvezda je u Turskoj izgubila od Trabzona sa 2:1, posle čega je Pešić ovako sumirao utiske:

- Uvek krećem od sebe, ali, eto, primili smo dva gola iz naših grešaka... Trebalo je možda kod prvog gola da ja postavim nogu. Ne možda, nego sigurno. Znamo da igramo loše, znamo da je teška situacija... Mislim, ima još dosta da se igra, a izgubili smo 2:1 s igračem manje, ali moramo svi da se pogledamo u ogledalo i da vidimo šta je bilo - rekao je najpre Zvezdin napadač-

Eliminacija od Makabija iz Haife u borbi za Ligu šampiona je, po njemu, ključni trenutak za razumevanje sadašnje stiuacije:

- Posle Haife je sve krenulo nizbrdo. Okej, veliki je pritisak, velika su očekivanja, sve to nas iznutra, možda, tišti, ali dobro. Moramo da pobedimo u sledećoj prvenstvenoj utakmici, onda imamo dve nedelje pauze, mislim da će to biti presudno za nas, da se spremimo, da odigramo... Mislim da fizički nismo dobri, psihički nismo dobri, a moramo da se izdignemo. Imamo iskusne igrače, imamo dobar tim... Imate Mirka (Ivanića), imate Saleta (Kataija) koji su do juče pravili veliku razliku. Svi su pali, bukvalno svi, a krećem prvo od sebe. Moramo da se podignemo - istakao je Pešić, otkrivši da će verovatno propustiti naredni prvenstveni meč kako bi, uz dvonedeljnu pauzu, povreda prsta definitivno postala prošlost.

Bonus video: Prepucavanje "delija" i turskih navijača

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)