TEŠKA NOĆ ZA LEVANDOVSKOG: Poljak se nije snašao u prvom susretu sa bivšim klubom, Bajern nastavio da teroriše Barsu

Z. Ć.

14. 09. 2022. u 19:46

BAJERN je i dalje prava noćna mora za Barselonu, ništa nije pomoglo ni to što su Katalonci letos "oteli" Bavarcima prvu zvezdu, Roberta Levandovskog.

ТЕШКА НОЋ ЗА ЛЕВАНДОВСКОГ: Пољак се није снашао у првом сусрету са бившим клубом, Бајерн наставио да терорише Барсу

FOTO: Tanjug/AP

Poljski "terminator" nije se najbolje snašao na "Alijanc areni", u prvom okršaju protiv bivšeg kluba. Kod 0:0 je propustio zicer, što je Bajern kaznio u drugom poluvremenu i sa dva pogotka odneo trijumf u drugom kolu LŠ. Većina navijača Bavaraca dočekalo je Levandovskog aplauzima, ali bilo je i onih koji mu nisu oprostili odlazak, pa su se čuli i zvižduci.

- Bila je ovo teška noć, sada je vreme da se fokusiramo na budućnost - poručio je putem "Instagrama" Levandovski, koji je u dresu Bajerna proveo osam godina i osvojio osam titula prvaka Bundeslige, Ligu šampiona, tri puta nemački Kup, UEFA Superkup i klupsko Svetsko prvenstvo, a sa 344 pogotka, drugi je strelac u istoriji kluba, iza legendarnog Gerda Milera.

Takođe, Bajern je vezao petu uzastopnu pobedu protiv Barse u Ligi šampiona, uz gol razliku 18:2. Što bi se reklo, teroriše je gde stigne.

- Osećam se razočarano, jer je trebalo da pobedimo. Moramo da budemo bolji takmičari u bitnim momentima, da imamo bolju realizaciju. Primili smo golove kada smo imali utakmicu pod kontrolom - rekao jetrener Katalonac

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)