ĆAVI CITIRAO STARO FUDBALSKO PRAVILO: "Kad propustite veliki broj šansi, to se kažnjava"

Tanjug

14. 09. 2022. u 12:57

TRENER Barselone Ćavi Ernandez izjavio je da je razočaran posle poraza od Bajerna (2:0) u meču drugog kola Lige šampiona, prenose nemački mediji.

ЋАВИ ЦИТИРАО СТАРО ФУДБАЛСКО ПРАВИЛО: Кад пропустите велики број шанси, то се кажњава

FOTO: AP/Tanjug

Barselona je na ovom duelu propustila veliki broj prilika, a fudbaleri Bajerna su kaznili sve promašaje katalonskog kluba.


- Razlika između Bajerna i nas je u tome što oni nemaju milosti pred protivničkim golom. Propustili smo prevelik broj šansi, a u Ligi šampiona se to surovo kažnjava. Zabrljali smo, ovaj poraz je korak unazad, ali nije realan prikaz dešavanja na terenu. Imali smo šest ili sedam šansi da povedemo, dominirali smo u prvom poluvremenu. Uradili smo dovoljno ne samo da izbegnemo poraz, već da pobedimo - istakao je Ćavi.


On je otkrio šta zamera svojim igračima.

- Došli smo po pobedu, ali smo promašili previše šansi. Ovo je razočaranje i nepravda. Markiranje kod kornera pre prvog gola Bajerna je bilo jako loše, a kod drugog pogotka je trebalo da faulom prekinemo kontru. Biti konkurentan na ovom nivou znači da moraš da budeš siguran prilikom prekida, da ne dozvoljavaš rivalu tranziciju, kao i da koristiš šanse koje ti se ukažu. Ovo je bila bolna lekcija, ali na greškama se uči - zaključio je Ćavi.

Barselona će u trećem kolu Lige šampiona gostovati ekipi Intera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio