POGBA PRIZNAO DA JE BIO KOD VRAČA! Mbape iz prve ruke saznao istinu, isplivali i novi detalji ucene

G. ČVOROVIĆ

02. 09. 2022. u 14:57

NOVI detalji isplivali su u aferi "Pogba". Saznalo se više o uceni, a isplivao je i datum. Javio se i Kilijan Mbape Pogbi, koga brat sumnjiči da je hteo da "baci čini" na pariskog fudbalera.

ПОГБА ПРИЗНАО ДА ЈЕ БИО КОД ВРАЧА! Мбапе из прве руке сазнао истину, испливали и нови детаљи уцене

FOTO: EPA-EFE/Robert Ghement / POOL

(Od stalnog dopisnika: PARIZ)

Čitav događaj iznude dogodio se, prema informacijama koje prenose francuski mediji, u noći između 20. i 21. marta. Pre toga održano je veče promocije udruženja "Golden skor" Polovog brata Matijasa u jednom od poznatih pariskih hotela. To je poslednji put kada su viđeni javno, obojica, zajedno s majkom, u dobrom raspoloženju.

Pol je na gala veče došao u 21.20, a otišao nekoliko sati posle toga. Te noći se našao u stanu u pariskom predgrađu, gde su ga pozvali ljudi od poverenja. Nije ni sanjao da ga čeka klopka. Silno se iznenadio kada je video maskirane i naoružane osobe.

Traženo mu je, kao što je poznato, 13 miliona evra. Dao je 100.000 preko osobe koju su mandatirali da ubuduće bude stalno uz njega, protiv njegove volje! Pomenutih sto hiljada uplatio je u aprilu.

Samo nekoliko sati kasnije posle ucene i praktično neprospavane noći, sledećeg dana, 21. marta u 15 časova, Pol Pogba se javio selektoru Dešanu na prozivku u Klerfontenu na pripreme reprezentacije pred meč sa Obalom Slonovače, koji je odigran 25. marta. Pogba je bio u sastavu. Pri dolasku na pripreme imao je sunčane naočari, kačket, bio nasmejan, i ničim nije odavao da je samo nekoliko sati ranije doživeo pravu traumu.

Saznalo se i da je Kilijan Mbape pozvao Pogbu telefonom i da su razgovarali posle izbijanja afere. Mbape je hteo da sazna "iz prve ruke" koliko ima istine oko "bacanja čini". Pogba je, prenosi televizija BFMTV, priznao svom saigraču iz reprezentacije da je zaista zvao marabua (afričkog vrača), ali ne da bi naudio Mbapeu, već da bi se sam zaštitio od povreda. Poznato je da u porodici Pogba, koja je poreklom iz Gvineje, neguju afričke kultove.

TRKA SA VREMENOM ZA KATAR

DOK traje afera, Pol Pogba se oporavlja od povrede meniskusa, koju je zaradio na američkoj turneji sa Juventusom. Visoki vezista nije želeo da ide na operaciju, zbog koje bi mu nastup na SP u Kataru bio pod znakom pitanja, pošto je oporavak duži. Odlučio je da mirovanjem i terapijama pokuša da dobije bitku sa vremenom i zaigra na Mundijalu od 20. novembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)