U PARTIZAN STIŽE OGROMAN NOVAC: "Gepard" Sadik predstavljen u novom klubu, raduju se i tamo - i u Humskoj (VIDEO)

Novosti online

01. 09. 2022. u 19:36

OZVANIČEN je prelazak Umara Sadika iz Almerije u Real Sosijedad čime je i definitivno aktivirana klauzula koja je Partizanu donela novih 1,1 milion evra.

У ПАРТИЗАН СТИЖЕ ОГРОМАН НОВАЦ: Гепард Садик представљен у новом клубу, радују се и тамо - и у Хумској (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Reč je o klauzuli koja je glasila da crno-belima pripada 10 odsto profita od naredne prodaje, a kako je na nigerijskom napadaču Almerija zaradila 11 miliona (20 koliko je dobila od ekipe iz San Sebastijana, minus devet koliko je za obeštećenje i dosadašnje bonuse isplatila Partizanu).

Partizan je dakle ukupno od Almerije dobio 10,6 miliona: Pet i po za transfer, tri miliona za bonus koji je ispunjen kada se Almerija plasirala u La ligu i još po pola miliona za 25 postignutih golova i 75 odigranih mečeva.

Zanimljiv je način na koji je Sadik predstavljen na Anoeti. Sosijedad je na Tviteru podelio video sa nekim akcijama i golovima nigerijkkog napadača i te snimke seckao snimkom u kome gepard napada krdo zebri.

Sadik će na Anoeti zameniti Šveđanina Aleksandra Isaka koji je ovog leta pojačao Njukasl za 70 miliona evra. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)