NASTAVAK AFERE "POGBA" Ucenjivačima 100.000 evra

G. ČVOROVIĆ

30. 08. 2022. u 19:33

AFERA u kojoj je glavni akter Pol Pogba se nastavlja. Saznalo se, tako, da je francuski fudbaler ispričao istražnim organima da je ucenjivačima već isplatio 100.000 evra. Sve je počelo u martu ove godine, kada je došao na odmor u svoje rodno mesto Roasi an Bri, u pariskom regionu.

НАСТАВАК АФЕРЕ ПОГБА Уцењивачима 100.000 евра

Foto: Profimedia

PARIZ

Od stalnog dopisnika "Novosti"

Preneo je da su ga poznanici iz detinjstva, zajedno sa dvojicom maskiranih ljudi, odveli u jedan pariski stan, gde su mu zatražili 13 miliona evra "zbog dugogodišnjeg diskretnog čuvanja" njega i njegove porodice tokom 13 godina. Zahtevali su odmah tri miliona, a ostatak kasnije. Pogba je hteo da im da tražena tri miliona, ali su bankari to odbili. Uspeo je, ipak, da im isplati 100.000 evra. Pristao je i da potpiše dokument da će ostalo dati kasnije. Ali, to ih nije zadovoljilo.

Pogba ističe da nikakvu zaštitu nije tražio. Kaže da je dobijao pretnje i u Mančesteru i u Torinu, posle čega je podneo tužbu u Italiji. Zatim je ispitan i u Francuskoj. Pogbin brat Matijas osumnjičen da je odigrao jednu od glavnih uloga u ovoj aferi. Sve ovo izazvalao je veliko čuđenje u javnosti, imajući u vidu da su trojica braće Pogba bili veoma bliski.

Francuski reprezentativac je odbio i navodne optužbe njegovog starijeg brata da je hteo da "baci čini" na Mbapea. Pogba je trenutno povređen i neće u septembru igrati za reprezentaciju, ali ako se ispostavi da eventualno postoji neki audio-zapis, kako tvrdi Matijas, može da dođe do velikih problema unutar tima na predstojećem Svetskom prvenstvu. Štab "trikolora" zato pomno prati razvoj događaja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)