NEĆE GA, PA NEĆE... Luka Jović na udaru kritika trenera Fiorentine

Novosti online

29. 08. 2022. u 12:04

Trener Fjorentine Vinćenco Italijano govorio je o Luki Joviću nakon utakmice u trećem kolu italijanske Serije A protiv Napolija (0:0).

НЕЋЕ ГА, ПА НЕЋЕ... Лука Јовић на удару критика тренера Фиорентине

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Očigledno je da ljubičasti imaju problem sa realizacijom, pošto je ovo bio treći uzastopni duel u svim takmičenjima u kom nisu dali nijedan gol.

– Moramo da budemo efikasniji kada se nađemo pred protivničkim golom jer smo ponovo imali pet ili šest šansi u kojima smo napravili ili pogrešan izbor ili nismo dovoljno brzo pustili pas – rekao je Italijano, pa potom nastavio.

Italijan je označio Srbina kao glavnog krivca:

– Jovića treba reaktivirati u svim fudbalskim segmentima, od fizičke kondicije do mentaliteta. On mora da shvati da više ne igra u timu sa igračima svetske klase, već je u Fjorentini, a to znači da mora da se žrtvuje. Postoje trenuci kada je potrebno da pomogne timu. Na treningu možete videti naznake kvaliteta koji ima, ali na kraju je i na njemu da to pokaže. Moramo da povećamo njegovo samopouzdanje, da mu damo neke šanse da ubaci loptu u mrežu jer mu je potreban taj prekidač… Kada konačno to uspe, uveren sam da ćemo tek videti sjajne stvari od Jovića – naglasio je Italijano.

BONUS VIDEO:  POBEDNIČKA PARADA "KRALjEVA": Fudbaleri Reala na ulicama Madrida proslavili 14. titulu prvaka Evrope

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)