DA LI ABRAMOVIČ I DALJE IMA UTICAJ U ČELSIJU? Plavci nadomak kontroverznog pojačanja, za koga kruže brojne spekulacije

Novosti online

27. 08. 2022. u 17:29

FUDBALSKI klub Čelsi je blizu angažovanja najvećeg bisera ruskog fudbala Arsena Zaharjana. “Plavci” su moskovskom Dinamu poslali zvaničnu ponudu za usluge 19-godišnjeg veziste.

ДА ЛИ АБРАМОВИЧ И ДАЉЕ ИМА УТИЦАЈ У ЧЕЛСИЈУ? Плавци надомак контроверзног појачања, за кога круже бројне спекулације

Foto arhiva VN

Zaharjan iza sebe već ima dve uspešne sezone u Dinamu, a dosad je za Moskovljane odigrao 47 mečeva i dao 11 golova u ruskoj Premijer ligi. Zahrjan bi bio samo jedan u nizu talentovanih mladih igrača koje je Čelsi angažovao ovog leta. Na Stamford su stigli Kerni Čukvuemeka iz Aston Vile i Ćezare Kazadei iz Intera.



Situacija sa talentovanim Rusom stvorila je mnoge spekulacije u medijima, da je za transfer zaslužan bivši vlasnik Čelsija, Roman Abramovič.

Međutim, "RT" prenosi da Abramovič nije bio umešan u posredovanje u potencijalnom transferu ruskog fudbalera Arsena Zaharjana na Stamford Bridž.

U međuvremenu, Fudbalski savez Jermenije demantovao je izveštaje da je tražio da se Zaharjan, koji je jermenskog porekla, odrekne ruskog državljanstva i traži jermenski pasoš pre prelaska u Čelsi.

- Informacija da je Fudbalski savez Jermenije tražio promenu državljanstva Arsena Zaharjana je netačna - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Navijači Partizana na Malti
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)