"IŠAO SAM OD JEDNOG DO DRUGOG IGRAČA" Dejan Stanković otkrio šta je rekao svakom fudbaleru Zvezde posle eliminacije od Makabija

Novosti online

23. 08. 2022. u 23:15

CRVENA Zvezda i Makabi Haifa odigrali su dramatičan revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona, a treneru domaćih, Dejanu Stankoviću, nije bilo lako posle utakmice. Nije ni njegovim igračima, pa ih je zato tešio..

ИШАО САМ ОД ЈЕДНОГ ДО ДРУГОГ ИГРАЧА Дејан Станковић открио шта је рекао сваком фудбалеру Звезде после елиминације од Макабија

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Zvezda je u plej-ofu eliminisana od Makabija iz Haife posle revanša na Marakani, a Stanković je za TV Arena sport rekao najpre ovo:

- Teško je pričati, analizirati... Teško je palo svima, jer do tog nesrećnog gola u poslednjim sekundama prvog poluvremena mi smo imali sve u svojim rukama. Ali, fudbal nepredvidiv. Jednostavno... Opet naše greške... Ali, svi smo, kad se analizira, svi smo pogrešili, svima nam je krivo i teško. Zahvalio bih se navijačima što nisu odustali do poslednjeg momenta. Detalji... Pričali smo o tome da detalji odlučuju ko ide dalje. Ovoga puta su detalji odlučili da to bude Makabi. Nama ostaje da se borimo u našem prvenstvu, da igramo Ligu Evrope koja nije malo takmičenje, ali ostaje velika žal i velika propuštena šansa za grupnom fazom.

Upitan kakav je govor održao igračima posle ovakvog epiloga, objasnio je šta se desilo:

- Ne, nisam održao govor. Išao sam od jednog do drugog, govorio im da ustanu, da ne leže na travi, da život ide dalje, da će se fudbal i dalje igrati. Svakome kao Zvezdašu, svima nama u klubu je sigurno teško i krivo sada, ali moramo biti jaki, ali moramo ići dalje, čeka nas još mnogo utakmica i mnogo ciljeva da ih ostvarujemo. Sigurno, ostaće jedna velika žal za ovom prilikom jer smo imali sve u svojim rukama - zaključio je Dejan Stanković.

Bonus video: Sve oko Marakane je bilo u crvenom i belom pred meč Zvezda - Makabi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a