NAVIJAČI JUNAJTEDA ČUPAJU KOSU: Uprava odbila da uradi ono što bi ih oduševilo

Novosti online

22. 08. 2022. u 21:05

FUDBALSKI klub Mančester junajted loše je započeo novu sezonu u Premijer ligi, a ekipi su potrebne promene kako bi postala konkurenta. Navodno, postoji mogućnost da Junajted i Čelsi razmene igrače, odnosno da se Hari Megvajer preseli na Stamford Bridž, a Kristijan Pulišić na Old Traford.

НАВИЈАЧИ ЈУНАЈТЕДА ЧУПАЈУ КОСУ: Управа одбила да уради оно што би их одушевило

FOTO: Tanjug

Engleski mediji preneli su kao "šokantnu vest" da se Čelsi interesuje za Harija Megvajra u pokušaju da ovog leta dovede jednog centralnog defanzivca.

Glavna meta je Francuz iz Lestera Vesli Fofana, ali Lisice za sada ne žele ni da čuje za ovaj transfer, odnosno odbijaju bilo kakav dogovor tako što traže nerealno mnogo novca.

S druge strane, Mančester je pokazao interesovanje za Kristijana Pulišića, koji je nezadovoljan ulogom u Čelsiju. Američki reprezentativac želi mnogo veću minutažu kako bi spreman dočekao Svetsko prvenstvo u Kataru, koje se održava u decembru ove godine.

Tada je navodno neko iz Čelsija došao na ideju da bi mogla da se napravi razmena na relaciji Pulišić – Megvajer.

Naravno, pitaju se i "Crveni đavoli". Megvajer nema dobru reputaciju među navijačima na Old Trafordu, ali je do sada bio redovno u startnoj postavi kod novog menadžera Erika ten Haga.


Ipak, prema novim informacijama čini se da navijači Junajteda neće biti oduševljeni odlukom čelnika kluba.

Navodno, kako prenosi "Skaj sport", uprava Mančestera je odbila da proda Megvajera "plavcima", pa će po svemu sudeći, defanzivac i ove sezone nositi crveni dres.

BONUS VIDEO: Partizan stigao do pobede u nadoknadi vremena

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere