CIMIROT DO PONOĆI: U Partizanu čekaju dva pojačanja pred revanš sa Hamrunom

N. I.

22. 08. 2022. u 19:11

RASTRČAO se sportski sektor u Partizanu da novom treneru Gordanu Petriću obezbedi preko potrebna pojačanja.

ЦИМИРОТ ДО ПОНОЋИ: У Партизану чекају два појачања пред реванш са Хамруном

FOTO: FK Partizan/M. Todorović

Kad već deo tog istog sportskog sektora to nije mogao (neki kažu, ni hteo), da pojačanjima nabaci osmeh na lice Iliji Stolici, sada je izgleda poslednji trenutak, u smiraj letnjeg prelaznog roka da se odbrana i vezni red crno-belih dovedu u kakav-takav red.

Iz Belgije su stigle vesti da je 29-godišnji Trebinjac Gojko Cimirot na skeneru kluba iz Humske i želja Petrića i njegovog stručnog štaba. Ipak, iz Standarda poručuju da će najverovatnije danas do ponoći poslati konačan odgovor crno-belima, iako je trener kluba iz Liježa Roni Dela već rekao svoje mišljenje: on ne želi da pusti vezistu u Beograd!

Do tada, sve je spremno za doček Hamidua Traorea (25), koji će, po svemu sudeći, napustiti Tursku i Giresunspor i doći u Zemunelo, gde će verovatno prvo da se sretne sa svojim zemljakom iz Malija, Fusenijem Dijabateom.

Partizan bi ovako donekle kompletirao ekipu pred značajna iskušenja. Nešto manje je ono sledećeg četvrtka na Malti, u revanšu sa Hamrunom (prvi meč 4:1 za Partizan). Nešto veće je ono u 8. kolu Superlige sa Radničkim u Kragujevcu u nedelju, 28. avgusta, a ubedljivo najveće je sa Crvenom zvezdom u vanrednom kolu, najverovatije u četvrtak, 1. septembra.

Do tada, crno-beli su pobedom nad Maltežanima i odloženim prvenstvenim duelom sa Spartakom, bar donekle uneli mir u svoju kuću i "kupili" vreme da se ekipa stabilizuje, dozove pameti i što bolje fizički pripremi za kraj avgusta i početak septembra.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOJEVIĆ PRED DERBI: Stvorila se slika da kad neko uzme titulu, a ne pobedi derbi, nije bolji