MILIONSKA PONUDA NA "MARAKANI": Crvena zvezda se odriče još jednog igrača koji je došao kao veliko pojačanje? (VIDEO)

Novosti online

21. 08. 2022. u 15:55

FUDBALSKI klub Crvena zvezda traga za pojačanjem na poziciji napadača, ali bi u isto vreme jedan igrač mogao da krene u suprotnom smeru i napusti prestonicu Srbije.

МИЛИОНСКА ПОНУДА НА МАРАКАНИ: Црвена звезда се одриче још једног играча који је дошао као велико појачање? (ВИДЕО)

Novosti

Prema pisanju "Sportskog žurnala", norveški golgeter Ohi je u pregovorima sa danskim gigantom Brondbijem, kao i sa jednim klubom iz Turske. Ipak, očekuje se da će igrač krenuti putem Skandinavije, podneblju gde je već "uzduž i popreko terorisao" protivničke golmane. 

FOTO: FK Crvena zvezda

Ukoliko dođe do realizacije ovog transfera prvak Srbije će inkasirati sumu od milion evra, što će s obzirom da je na "Marakanu" došao kao slobodan igrač biti lepa zarada za tabor tima iz Ljutice Bogdana.

Činjenica je da se očekivalo daleko više od momka koji je u Beograd došao sa reputacijom rasnog golgetera, na 83 utakmice u šampionatu Norveške čak 54 puta je bio strelac u dresu Moldea. 

Ipak, ruku na srce, na konačan učinak uticalo je i to što je Ohi često bio igrač koji je sa klupe, "na kašičicu" dobijao šansu.

Norvežanin je u crveno-belom dresu postigao 11 golova na 22 nastupa, uz nezaobilazan pogodak u večitom derbiju. 

Podsetimo, crveno-beli prodali su Milana Pavkova, a kada bi otišao i Ohi od napadača bi u timu ostao samo Aleksandar Pešić tako da je za verovati da bi pored odlazaka, u finišu prelaznog roka neki igrač mogao i da dođe na Marakanu.

BONUS VIDEO: Pavkov krvave glave napustio teren

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna