ZVEZDAN I ZVEZDA NAPRAVILI FEŠTU: Knez Mihailova cela bila je crveno-bela (VIDEO)

Novosti online

01. 08. 2022. u 10:28

FUDBALERI Crvene zvezde pripremaju se za meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, srpski šampion u sredu dočekuje Pjunik.

ЗВЕЗДАН И ЗВЕЗДА НАПРАВИЛИ ФЕШТУ: Кнез Михаилова цела била је црвено-бела (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Poruka kluba je jasna: "Neka Marakana cela bude crveno-bela". Maskota kluba Zvezdan Zvezdanić je zajedno sa mladim fudbalerima kluba posetio Knez Mihailovu u pokušaju da animiraju što veći broj navijača da im se u sredu pridruže.

Na zvaničnom profilu FK Crvena zvezda na Instagramu osvanuo je poziv uz motivacioni video koji navijače zove na "Marakanu".

- Zvezdan Zvezdanić je sa našim mališanima posetio Knez Mihailovu ulicu i tom prilikom podsetio sve prolaznike da je Marakana pravo mesto za druženje u sredu od 20 časova i 45 minuta. Crveno-belim dresovima i barjacima upotpunili smo sjajnu atmosferu koja je vladala u našem glavnom gradu i time napravili fenomenalnu uvertiru za spektakl koji nas očekuje u sredu. Ne zaboravite da na utakmicu sa Pjunikom dođete u Zvezdinom dresu, kako bismo napravili spektakularnu koreografiju na tribinama Marakane i bodrili naše fudbalere do nove pobede i istorijskih uspeha - poruka je crveno-belih.

Podsetimo, Crvena zvezda i Pjunik igraju u sredu od 20.45 časova, a ukoliko srpski klub prođe Pjunik, protivnike u plej-ofu dobiće sutra u podne.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna