HITNO OPERISAN TUMOR: Bivši Tadićev saigrač pre 20 dana stigao za 31 milion evra u novi klub, a onda je počela životna borba

Tanjug

27. 07. 2022. u 19:13

FUDBALER Borusije i reprezentativac Obale Slonovače Sebastijan Ale, uspešno je danas operisan nakon što mu je dijagnostikovan tumor testisa i biće odsutan sa terena nekoliko meseci, izjavio je sportski direktor kluba iz Dortmunda Sebastijan Kel.

ХИТНО ОПЕРИСАН ТУМОР: Бивши Тадићев саиграч пре 20 дана стигао за 31 милион евра у нови клуб, а онда је почела животна борба

Foto: Printskrin Instagram/sebastien.haller

Ale je pre 20 dana stigao u Dortmund iz Ajaksa uz obeštećenje od 31 milion evra. Međutim, na pripremama nemačkog kluba reprezentativcu Obale Slonovače je otkriven tumor testisa.

- Operacija je uspešno prošla. O daljim pravcima lečenja se još diskutuje, pošto postoje različita mišljenja. On će sigurno biti van terena nekoliko meseci, a nadam se da ćemo uskoro saopštiti konkretnije detalje - rekao je Sebastijen Kel, koji nije želeo da otkrije da li će Borusija da dovodi nova pojačanja.


Ale je prošle sezone za Ajaks postigao 34 gola, a u klubu iz Dortmunda bi trebalo da zameni Erlinga Halanda, koji je pojačao Mančester siti.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)