SPARTANSKA DISCIPLINA: Erik ten Hag zaveo red u Mančesteru, nema više alkohola i viška kilograma

Novosti online

21. 07. 2022. u 11:49

TRENER fudbalera Mančester junajteda Erik ten Hag polako uvodi red u svlačionicu "crvenih đavola", objavili su britanski mediji. Nakon blažeg pristupa njegovih prethodnika Olea Solskjera i Ralfa Ragnika, Holanđanin čvrstom rukom želi zavesti red na Old Traford.

СПАРТАНСКА ДИСЦИПЛИНА: Ерик тен Хаг завео ред у Манчестеру, нема више алкохола и вишка килограма

FOTO: EPA

Tako je igračima zabranio alkohol tokom sedmice, a oni će imati redovna vaganja i biće kažnjeni ako nisu u formi, a upozorio ih je i na posledice ako vesti iz svlačionice "procure" u medije. Rečeno im je da se ne oslanjaju na svoje lične kuvare, već da jedu hranu koju je obezbedio klub.

- Mislim da nam je to neko vreme nedostajalo. Za mene disciplina nije samo način na koji igraš na terenu, nego i kako se ponašaš van njega. Nemojte kasniti na sastanke, nemojte kasniti na obroke - rekao je fudbaler Junajteda Bruno Fernandeš za "Dejli mejl".


Portugalac je dodao i to da se svi moraju pridržavati pravila.

- Njegove ideje su jasne, pravila su jasna, samo se toga moramo pridržavati. Mislim da je to jako važno jer ako svi stignu na vreme, a neko kasni, treba ga kazniti - dodao je vezni fudbaler.

Mančester je na azijskoj pripremnoj turneji do sada odigrao tri utakmice i zabeležio isto toliko pobeda. Savladao je Liverpul 4:0, Melburn 4:1 i Kristal Palas 3:1.


BONUS VIDEO: Novak se obratio mladim teniserima
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu