REŠILI SE "PARAZITA": Šest godina je primao platu, a odigrao je samo 11 utakmica

Novosti online

06. 07. 2022. u 08:39

FUDBALSKI klub PSŽ je u prethodnih desetak godina imao nekoliko transfera koji nikome nisu bili jasni.

РЕШИЛИ СЕ ПАРАЗИТА: Шест година је примао плату, а одиграо је само 11 утакмица

FOTO: AP

Među tim transferima je i poljski vezista Gžegož Krihovjak koji je u Pariz stigao na leto 2016. godine iz Sevilje, a na "Parku prinčeva" su ga platili čak 30 miliona evra.


Krihovjak je odigrao dve odlične sezone u dresu Sevilje i skrenuo je pažnju mnogih evropskih klubova, ali niko nije očekivao da će završiti baš u PSŽ-u.

Poljak se pokazao kao veliki promašaj francuskog kluba jer se uopšte nije naigrao, te je poslednjih pet godina igrao većinom na pozajmicama. A za Pari Sen Žermen je ukupno odigrao samo 11 utakmica.

On ima ugovor na još dve godine i skoro svi su zaboravili da je još uvek igrač PSŽ-a. Letos je otišao na pozajmicu u Krasnodar, ali nakon početka rata u Ukrajini napustio je ruski klub, pa je drugi deo sezone igrao za AEK.

Poljski vezista se vratio ponovo u Pariz i počeo je pripreme za novu sezonu. Ipak, jasno je da se tu neće zadržati i čini se da će se čelnici kluba konačno rešiti Poljaka.

Ugledni italijanski novinar Fabricio Romano objavio je da će Krihovjak verovatno karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji. PSŽ je već u pregovorima sa Al Šababom i očekuje se uskoro zvanična potvrda jer je i fudbaler dao zeleno svetlo za ovaj transfer.

 

Krihovjak je u dresu PSŽ-a za šest godina odigrao samo 11 utakmica, a jedno vreme igrao je i za rezervni tim francuskog kluba.


BONUS VIDEO: Danilo Pantić se pridružio ekipi na pripremama
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave