"RONALDO VIŠE NIJE U STANJU TO DA RADI": Portugalac i Junajted imali su lepu ljubavnu priču, ali taj odnos više na funkcioniše

Novosti online

05. 07. 2022. u 18:35

FUDBALER Kristijano Ronaldo nije se pojavio na prvom danu priprema Mančester junajteda za novu sezonu. Kao opravdanje naveo je porodične razloge iako engleski mediji već danima pišu da on ne želi ostati na "Old trafordu" ako ne dođu novi igrači i ekipa ne bude konkurentna za trofeje.

РОНАЛДО ВИШЕ НИЈЕ У СТАЊУ ТО ДА РАДИ: Португалац и Јунајтед имали су лепу љубавну причу, али тај однос више на функционише

Tanjug/AP

Juče se pojavila priča da se novi vlasnik Čelsija sastao s Ronaldovim agentom i da je glavna tema bio eventualni transfer Portugalca na Stamford Bridž. Novih informacija o tome nema, ali je britanski "Dejli mejl" u utorak objavio tekst u kojem poziva "Crvene đavole" da se reše Ronalda.

- Ronaldo i Junajted proživeli su jednu od najlepših fudbalskih ljubavnih priča, ali vreme je da se ona završi. Odnos se nije zatrovao niti je ljubav pukla, ali taj odnos više ne funkcioniše i najbolje za sve bi bilo da Ronaldo ode. Junajted ga ne želi pustiti jer je planove za novu sezonu gradio oko činjenice da Portugalac ostaje - piše "Dejli mejl".


Ugleni britanski medij navodi i razloge zbog kojih bi najbolje bilo da dođe do rastanka kluba i fudbalera.

- Koliko god to može biti bolno, Ronaldo mora otići jer će novi trener Erik ten Hag tako imati najbolje uslove da svoje ideje prenese na tim. Ten Hag preferira moderni fudbal, igru prepunu presinga, a Ronaldo to više nije u stanju da radi. Svi Ten Hagovi napadači u Ajaksu igrali su više presinga i oduzeli su duplo više lopti od Ronalda u Mančesteru. Ta saradnja je neodrživa - navodi se u "Dejli mejlu".

Ronaldo je na "Old traford" stigao prošlog leta iz Juventusa za 25 miliona evra te je u 38 utakmica postigao 24 gola uz tri asistencije. Bio je ključan igrač Mančestera u utakmicama Lige šampiona, ali je ostao bez ijednog trofeja u sezoni.


BONUS VIDEO: UNCS pobednik 100. Derbija
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)