KARLOS TEVEZ POSTAO TRENER: Argentinac sa sobom u klub doveo i svoja tri brata

Novosti online

17. 06. 2022. u 11:25

BIVŠI argentinski reprezentativac Karlos Tevez je pre nekoliko dana najavio kraj igračke karijere, ali ubrzo je doneo odluku da zaplovi u trenerske vode.

КАРЛОС ТЕВЕЗ ПОСТАО ТРЕНЕР: Аргентинац са собом у клуб довео и своја три брата

FOTO: AP/Tanjug

Tevez je početkom meseca objavio da je gotova njegova karijera. Bio je gotovo godinu dana bez kluba nakon što je okončao ugovor sa Boka Juniorsima. Imao je mnogo ponuda za nastavak, ali je odlučio da okači kopačke o klin.


Argentinac je takođe istaknuo da namerava postati trener. Kako pišu mediji u njegovoj rodnoj zemlji, brzo će imati priliku da se dokaže u novoj profesiji. Navodno je prihvatio ponudu i vodiće ekipu Rosario Centrala u domovini, a tamo će naslediti Leandra Somozu.

Zanimljivo je da će u njegovom stručnom štabu biti njegova tri brata - Dijego, Miguel i Arel. Inače, Tevez je posećivao treninge Milana i još nekih timova, te pomalo prikupljao trenersko znanje.

Njegovo predstavljanje kao novog trenera Rosarija zakazano je za sledeći utorak. Tada će 38-godišnjak debitovati u novoj ulozi u utakmici protiv Velez Sarsfielda. Nakon tri kola argentinske lige, Rosario na svom kontu ima četiri boda i 17. je na tabeli.


BONUS VIDEO: 10 najposećenijih finala SP u fudbalu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024