ESKOBAR GURAO BORJANA: Kanađani pokušali da razvale vrata u svlačionici (VIDEO)

Novosti online

14. 06. 2022. u 10:05

Meč Lige nacija između Hondurasa i Kanade u San Pedro Suli odigran je u teškim uslovima za igru, a domaćin se bolje snašao i na kraju slavio.

ЕСКОБАР ГУРАО БОРЈАНА: Канађани покушали да развале врата у свлачионици (ВИДЕО)

Milan Borjan foto: EPA

Honduras je trijumfovao sa 2:1 i upisao drugu pobedu u tri utakmice. Sa druge strane, reprezentacija golmana Crvene zvezde Milana Borjana uzela je tri boda iz dva okršaja.

A susret je obeležilo vrlo loše suđenje Marija Eskobara iz Gvatemale. Kanađani su smatrali da su žestoko oštećeni, posebno nakon crvenog kartona koji je u 94. minutu zaradio Džonston, pa su nakon poslednjeg sudijskog zvižduka napravili ozbiljan skandal.

Lupali su na vrata sudijske svlačionice i psovali, a sve to zabeležile su kamere novinara iz Hondurasa.

Na snimku se jasno vidi da je Sam Adekugba šutirao vrata sudijske svlačionice, dok su besni bili i ostali igrači Kanade koji su komentarisali loše suđenje Eskobara po završetku utakmice.

Ono što je zanimljivo je da je Eskobar u toku samog meča napravio ružan potez. Kanadski navijači ostali su u šoku kako je odgurnuo golmana Milana Borjana u jednoj situaciji, posebno jer kapiten Crvene zvezde nije isprovocirao arbitra iz Gvatemale ni na koji način.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)