ZVEZDAŠI, GOBELJA POTPISAO: Gobeljić produžio ugovor, u Zvezdi do 2024. godine

Novosti online

13. 06. 2022. u 17:04

DESNI bek Crvene zvezde Marko Gobeljić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine.

ЗВЕЗДАШИ, ГОБЕЉА ПОТПИСАО: Гобељић продужио уговор, у Звезди до 2024. године

FOTO: M. Vukadinović

Direktor kluba Mitar Mrkela prisustvovao je potpisivanju novog ugovora na Zlatiboru.

 - Izuzetno sam srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Već pet godina sam u klubu, produžio sada na još dve, tako da bi to trebalo da bude sedam godina. Zahvalio bih se stručnom štabu i upravi na poverenju, na meni je da radi što bolje i da nastavimo sa ovakvim rezultatima - istakao je Gobeljić.

Osvrnuo se defanzivac Crvene zvezde i na period kada je stigao u naš klub.

- Sigurno da kada sam dolazio nisam razmišljao o tome da ćemo osvajati prvenstvo svake godine i da ćemo praviti ovakve uspehe. Sećam se kada sam dolazio da niko nije hteo u Crvenu zvezdu, a pet godina kasnije svi ostajemo, produžujemo ugovore, tako da sam izuzetno srećan što je Crvena zvezda porasla i što iz godine u godinu raste, nadam se da će i nastaviti tako.

 

Imao je desni bek poruku i za navijače Crvene zvezde.

 
- Zvezdaši će očekivati 200 posto od mene na terenu, ne mogu da obećam rezultate, ali mogu da obećam da će na terenu  Marko Gobeljić davati 200 posto - zaključio je Gobeljić.

 Marko Gobeljić je 9. juna 2017. godine potpisao za Crvenu zvezdu, stigavši iz kruševačkog Napretka sa epitetom jednog od najboljih fudbalera Superlige i tom prilikom se obavezao na trogodišnju vernost našem klubu.

Za crveno-bele je debitovao u meču protiv Florijane 6. jula 2017. godine, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Prvi gol u Crvenoj zvezdi postigao je 29. novembra 2017. godine u ubedljivoj pobedi nad Radnikom iz Surdulice (5:0).

U međuvremenu je sjajnim partijama u Ligi šampiona, Ligi Evrope, kao i svim domaćim takmičenjima skrenuo pažnju na sebe pa je dobijao poziv i za reprezentativni dres Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)