LETITE VISOKO "ORLIĆI": Kadetska reprezentacije Srbije u polufinalu evropskog prvenstva!

Novosti online

26. 05. 2022. u 18:27

KADETSKA reprezentacija Srbije sastala se danas u četvrtfinalnom duelu evropskog prvenstva za mlade sa selekcijom Danske. Nakon velike borbe naša reprezentacija izašla je kao pobednik i rezultatom 2:1 se plasirala u četiri najbolje selekcije "starog kontinenta".

ЛЕТИТЕ ВИСОКО ОРЛИЋИ: Кадетска репрезентације Србије у полуфиналу европског првенства!

FOTO: FSS

"Orlići" su otvorili meč na najbolji mogući način i najavili veliku radost ljubitelja fudbala u Srbiji. Jan Karla Simić, defanzivac Srbije je sjajno reagovao na prvoj stativi i centaršut Stankovića iz slobodnog udarca glavom poslao u mrežu.

Početak iz snova, a onda...

Hladan tuš u uvodnim minutima drugog poluvremena. Danska je izjednačila golom Hejlunda u 48 minutu nako lepe timske akcije.

 Reprezentacija Srbije u 64. minutu stiže do krucijalnih 2:1. Duga lopta koja je krenula iz defanzive pala je pravo u srce šesnaestrca skandinavaca i završila na grudima ubojite igle napada Srbije. Jovan Milošević je maestralno primirio lopt, spustio je na levicu i na asistenciju saigrača iz Vojvodine zakucao loptu iza leđa golmana Danske.

Bio je to četvrti pogodak srpskgo golgetera na šampionatu u Izraelu, u isto toliko nastupa

Rival "orlića" u borbi za finale biće selekcija Holandije, koja je dan ranije bila bolja od Italije. Polufinale je na programu 29. maja u Natanji.

Drugi polufinalni par čine Francuska i pobednik četvrtfinalnog duela između Španije i Portugala.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!