JOJIĆ O TRETMANU NAVIJAČA PARTIZANA: "I kada smo imali plus pet, osećalo se nezadovoljstvo"

Novosti online

25. 05. 2022. u 16:23

FUDBALERU Partizana Milošu Jojiću uručen je dres na čijim leđima piše broj 100. Ovo je bio simbolični poklon kluba iz Humske igraču koji je više od 130 puta nosio dres beogradskog velikana.

ЈОЈИЋ О ТРЕТМАНУ НАВИЈАЧА ПАРТИЗАНА: И када смо имали плус пет, осећало се незадовољство

FOTO: M. Vukadinović

Jojić je pričao za "Tv Partizan" povodom ulaska u "klub 100", a nezaobilazna tema bila je i tortura koju doživljava od strane određenog dela pristalica crno-belih, koji su nezadovoljni njegovim zalaganjem i učinkom. 

- Osećalo se od prve utakmice. Nije krenulo kako bi trebalo, napravio sam penal u večitom derbiju, automatski su se navijači okrenuli protiv mene, bilo je dosta negodovanja sa tribina. Pokušao sam da se izdignem i mogu da kažem da sam uspeo. Imao sam super sezonu, kao i svi mi. Nažalost, nismo uspeli da osvojimo titulu.

Vezista Partizana upisao je sedam golova i 14 asistencija ove sezone, ali ni dobri statistički parametri nisu dovoljni da se zavredi poštovanje zahtevne publike "parnog valjka". Navijači nisu ljuti samo na Jojića, respektabilna sezona prepuna dobrih igara i pobeda kluba iz Humske okarakterisana je kao neuspela.  

- Ne znam iz kog razloga je takva atmosfera među našim navijačima. I kad smo imali plus pet osećalo se nezadovoljstvo. Ne znam iz kog razloga. Bože moj, mi smo profesionalci, idemo iz utakmice u utakmicu. Imali smo strašnu sezonu u Evropu, izgubili od Fajenorda, koji je pokazao da je izuzetno kvalitetna ekipa, što smo osetili na našoj koži. Holanđanima želim sreću u finalu Lige konferencije, a što se nas tiče, sve misli su u finalu Kupa Srbije, nadam se da ćemo na kraju slaviti - zaključio je Jojić.

Veliko finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra od 18 časova na stadionu Rajko Mitić.

Direktan tekstualni prenos možete pratiti na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)