MBAPE OTKRIO SA KIM JE PREGOVARAO: Nisu samo Real i PSŽ, tu je bio i omiljeni klub moje mame

Tanjug

24. 05. 2022. u 10:12

FUDBALER Pari Sen Žermena Kilijan Mbape priznao je da je pregovarao sa Realom i Liverpulom, ali je istakao da je odlučio da ostane u svojoj zemlji pošto je francuski reprezentativac, prenose španski mediji.

МБАПЕ ОТКРИО СА КИМ ЈЕ ПРЕГОВАРАО: Нису само Реал и ПСЖ, ту је био и омиљени клуб моје маме

FOTO: EPA

Mbape je nedavno produžio ugovor sa pariskim klubom.

Francuski reprezentativac je dao intervju za španski list "Marka" u kome je objasnio zašto je odbio nekoliko povoljnih ponuda.

- Francuz sam, ostajem u svojoj zemlji, u novom projektu i u novoj eri kluba. To je dobra odluka i ono što je najbitnije - to je samo moja odluka - rekao je Mbape, koji je dodao da u novom ugovoru nema klauzulu po kojoj može da napusti klub na kraju naredne sezone.

On je otkrio da je imao ponude Reala i Liverpula.

- Sada ne razmišljam o drugim klubovima, jer moram da poštujem PSŽ. Moram da priznam da sam razgovarao sa Realom i Liverpulom. Crvena je omiljena boja moje majke, pa sam zato pregovarao sa Liverpulom. Međutim, to nije bilo ništa ozbiljno. Na kraju sam birao između Reala i PSŽ-a. Prošle godine sam hteo da pređem u Real, ali sada želim da ostanem u svojoj zemlji - naveo je Mbape.

Nekoliko fudbalera Reala prozivalo je Mbapea na društvenim mrežama, a jedan od njih je bio i njegov saigrač iz reprezentacije Karim Benzema.

- Video sam kakve stvari objavljuju igrači Reala. Nemam šta da kažem... Naravno, objasniću Karimu zašto sam ostao u Pari Sen Žermenu. Nas dvojica smo u dobrim odnosima - zaključio je Mbape.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!