PATI OTKAD JE POKAZAO KOLIKO MRZI SRBE: Šaćiri tone sve dublje i dublje

Novosti online

14. 05. 2022. u 15:20 >> 15:29

LIONEL Mesi je navikao navijače na to da je najbolji fudbaler sveta, igrač koji pravi razliku, uzima nagrade klupske, ali i pojedinačne, te se sada nalazi u neočekivanom društvu...

ПАТИ ОТКАД ЈЕ ПОКАЗАО КОЛИКО МРЗИ СРБЕ: Шаћири тоне све дубље и дубље

Foto: EPA-EFE/Yoan Valat

Argentinac se suočava sa nečim na šta nije navikao u bogatoj karijeri. Jedan je od četiri fudbalera ponuđenih u anketi, za najveći promašaj Lige 1 u prošloj sezoni.

U izboru za fudbalera koji je bio najveći promašaj ove sezone nalaze se Mesi, Boateng i Vajnaldum.

Društvo im pravi Đerdan Šaćiri, osvedočeni "mrzitelj" Srba, koji često na utakmicama Švajcarske reprezentacije provocira Srbe, je takođe jedan od kandidata za najveći promašaj lige.

Momak rodom iz Gnjilana našoj javnosti ostao je upamćen proslavama u kojima rukama pravi dvoglavog orla, ali i kao fudbaler Liverpula koji je svojevremeno odbio da razgovara sa srpskim medijima tokom meča "redsa" i Crvene zvezde.

Foto arhiva VN

Tekst potpisa

Mesi je za sada sakupio 50 procenata glasova. Anketa je objavljena pre sat vremena, a već je na njoj glasalo preko 1500 ljubitelja fudbala.

Imao je argentinski čarobnjak neke dobre partije u PSŽ-u, ali je to daleko ispod standarda na koji je navikao celu planetu. Ove sezone je u elitnom rangu francuskog fudbala odigrao 24 utakmice i postigao samo četiri gola.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)