VLAHOVIĆ JE KAO IBRAHIMOVIĆ: Direktor Juventusa stao u odbranu srpskog asa

Novosti online

11. 05. 2022. u 15:26

NAPADAČ Juventusa Dušan Vlahović imao je munjevit uticaj na igre "stare dame", nakon januarskog transfera iz Fiorentine. Međutim, pritisak javnosti, a pre svega italijanskih medija na reprezentativca Srbije pred veliko finale Kupa Italije raste.

ВЛАХОВИЋ ЈЕ КАО ИБРАХИМОВИЋ: Директор Јувентуса стао у одбрану српског аса

Foto: Tanjug / AP

Juventus će večeras u velikom derbiju igrati protiv Intera iz Milana, a Srbin u meč ulazi nakon četiri utakmice bez postignutog pogotka. Nakon poslednjeg, u kom nije osetio slast da zatrese mrežu, viđen je sa očima punim suza, što dovoljno govori o motivu trenutno drugog najboljeg strelca Serije A, ali i o pritisku koji okružuje mladog golgetera. 

Izvršni direktor "stare dame" Maurisio Arivabene je odgovorio kritičarima i stao u odbranu Vlahovića, napravivši komparaciju sa prvom sezonom Zlatana Ibrahimovića u crno-belom dresu.

– Ne postavlja se pitanje o Vlahovićevom kvalitetu. Podsetiću Juventusove navijače da je Zlatan Ibrahimović takođe bio kritikovan u prvoj sezoni u Juventusu, pa je u narednoj eksplodirao. Ovde je samo pitanje vere u igrača. Hajde da mu damo vremena, a Vlahović će pokazati da vredi – po mom mišljenju, već je pokazao – rekao je Arivabene.

U obraćanju za "Skaj sports Italija" direktor Juventusa upozorio je pristalice kluba da ne očekuju zvučne transfere, uprkos tome što boje tima iz Torina naredne sezone neće braniti Đorđo Kjelini i Paulo Dibala. 

Juventus će u pomenutom finalu Kupa Italije izaći na megdan Interu. Meč se igra na stadionu "Olimpik" u Rimu od 21 čas.

BONUS VIDEO: Dok Italijani slave Božić Vlahović naporno trenira

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)