ALVES PROBUDIO MAŠTU NAVIJAČA BARSELONE: Nadam se da će se Mesi vratiti, da uživamo još malo zajedno

Novosti online

18. 03. 2022. u 19:16

LIONEL Mesi ponovo u Barseloni? Veliko je pitanje koliko je ovo realno, ali maštu navijača Katalonaca probudio je Dani Alves.

АЛВЕС ПРОБУДИО МАШТУ НАВИЈАЧА БАРСЕЛОНЕ: Надам се да ће се Меси вратити, да уживамо још мало заједно

Foto: EPA-EFE/Toni Albir

Iskusni Brazilac je u intervjuu za "ESPN" istakao da smatra da je Argentinac nezadovoljan u PSŽ-u i da bi voleo da ga na leto ponovo vidi na "Nao Kampu".

- Po meni, Mesi ne uživa u PSŽ-u, jer Leo je taj koji utakmice čini posebnim, a on to radi kada se oseća dobro, komotno, kada uživa na terenu. A, kada Mesi uživa, onda uživaju i svi koji su s njim na terenu - rekao je Alves.

Nije se tu zaustavio, već je nastavio da priča o tome kako ne bi imao ništa protiv da majstora iz Rosarija ponovo vidi u Barseloni.

- Leo mi je uvek govorio: Gde možeš da odeš, a da ti bude bolje nego ovde? Proverio sam i u pravu je – nigde nije bolje nego ovde. I kada je odlazio, poslao sam mu poruku sa tom rečenicom koju je on meni rekao. Iz nekih razloga on sada nije ovde, a ja se nadam da će se vratiti. I nadam se da kada se to desi, da ću biti ovde, da još malo uživamo zajedno. Svako ko je otišao iz Barselone – zažalio je. Neki to neće priznati, jer ne vole da priznaju da su na gubitku, ali svako ko je otišao shvatio je da nigde nije bolje nego ovde.

Nema sumnje da bi svaki navijač "Blaugrane" bio oduševljen ako bi Mesi ponovo obukao plavo-crveni dres u kojem je postao ovo što je danas.

BONUS VIDEO: Piksi saopštava spisak reprezentativaca ze predstojeće prijateljske utakmice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri