ŠOU NA ZVEZDINOJ KONFERENCIJI: Dragović psovao, Stanković ga ljubio

Novosti online

11. 03. 2022. u 08:11

ZA razliku od Partizana koji je demoliran u Humskoj od Fejnorda - 2:5, Holanđani su u svim fudbalskim aspektima nadigrali crno-bele, ne može se to reći za Zvezdin poraz.

ШОУ НА ЗВЕЗДИНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ: Драговић псовао, Станковић га љубио

Foto: Printskrin

Rendžers jeste ubedljivo savladao crveno-bele, ali dva poništena gola Aleksadru Kataiju, pa promašen penal najboljeg fudbalera Zvezde. Mnogo nesreće za Beograđane u Škotskoj. Jedno je sigurno, šampion Srbije nije nijednog trenutka bio u podređenom položaju.

Posle utakmice na "Ajbroksu" u osmini finala Lige Evrope, pred novinarima su se pojavili šef struke Dejan Stanković, kao i iskusni defanzivac Aleksandar Dragović.

Na konstataciju novinara da je mogao Borjan još koji put da bude savladan, usledio je i spontani odgovor reprezentativca Austrije.

- To su jedine šanse koje su imali. Sve je rečeno, odigrali smo veoma dobru utakmicu. Mi smo izgubili utakmicu zbog prekida, znali smo to, visoki su... Kapiten (Džejms Tavernije) dobro centrira i je** ga, nije to tako lako - kazao je Dragović, a onda ga je Stanković, onako spontano, poljubio u glavu.

Jedan od strelaca je bio i Alfredo Morales koji je odbrani Zvezde zadavao mnogo problema. 

- Znali smo da je dobar napadač i da ume da zadrži loptu. Već posle prvog duela s njim, zamalo što nisam pao, ali posle je sve bilo u redu. Gol je dao iz prekida, a to je jedina šansa koju je imao. Mislim da smo kao odbrana odigrali dobru utakmicu, osim prekida. Analiziraćemo to i potrudićemo se da takve greške više ne pravimo - zaključio je Dragović.

Revanš je zakazan za četvrtak (18.45), a crveno-belima ostaju teoretske šanse za plasman u četvrtfinale Lige Evrope. Mada, realno, nisu velike.

Bonus video: Kada je na Kup Koraća ušao vojni orkestar, "delije" i "grobari" su zagrmeli zajedno

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)