ĆAO, ZDRAVO! Pukla tikva u Juventusu! Dušan Vlahović će biti tužan

Novosti online

10. 03. 2022. u 10:13

NEMA pregovora oko novog ugovora Paula Dibale.

ЋАО, ЗДРАВО! Пукла тиква у Јувентусу! Душан Влаховић ће бити тужан

FOTO: Tanjug

Argentinac je bio povređen, verovatno Masimilijano Alegri neće rizikovati ni protiv Sampdorije za vikend kako bi ga sačuvao za Viljareal, ali čini se da je dogovor sve dalji.

Stiče se utisak da Juventus nije puno briga za Dibalu, da nova politika kluba podrazumeva više Italijana, manje ugovore i dovođenje samo velikih zvezda koje odmah mogu da pomognu, kao i da nemaju više poverenja u Argentinca da bi mogao da bude vođa.

"Gazeta delo Sport" u današnjem izdanju prenosi da su agenti Paula Dibale ostali šokirani kada je Juventus ponovo odložio zakazani sastanak oko novog ugovora, što im je dovoljan signal da ne žele zaista da zadrže "La Joyu".

Sastanak je trebalo da se održi u petak, međutim, Juventus je u poslednji čas obavestio Dibaline zastupnike da će se ipak sastati krajem meseca, dakle samo tri meseca pre nego što mu ugovor istekne. Do tada, Dibala će čekati ponude drugih klubova i verovatno ih ozbiljnije razmotriti.

Takođe, ni menadžer Antun ne želi da se odrekne ogromne provizije što klub zahteva, priča se da on već pregovara sa Atletikom iz Madrida koji želi Dibalu.

Nisu jedini, pominje se Barselona, ali i Totenhem koji je Argentinac već jednom odbio. 

Sa druge strane, Dibala ima otvorenu ponudu Intera, zahvalio se u prvi mah jer ne želi da uvredi navijače Juventusa, ali italijanski mediji tvrde da bi revoltiran ponašanjem čelnika "stare dame" na kraju mogao da prihvati poziv Marote i učini nezamislivo, ode u redove najvećeg rivala.

Dušan Vlahović se skapirao sa Argentincem, ali nažalost po Srbina, izgleda da će dobiti novog saigrača u Torinu, umesto Dibale.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)