IGRAČ KOJI JE MNOGO OBEĆAVAO: Bivša vedeta Sitija, Juventusa i Partizana u bugarskom drugoligašu!

Novosti online

10. 03. 2022. u 09:23

MOMAK koji je mnogo obećavao, a malo toga ispunio, tako možemo okarakterisati Valerija Božinova (36). Bugarin i dalje igra fudbal, a bivši napadač brojnih evropskih klubova između kojima su Juventus, Mančester siti i Partizan ima novi klub.

ИГРАЧ КОЈИ ЈЕ МНОГО ОБЕЋАВАО: Бивша ведета Ситија, Јувентуса и Партизана у бугарском друголигашу!

FOTO: EPA

Pauzirao je nekoliko meseci Božinov, ali je odlučio da se vrati fudbalu. Nastupaće u Bugarskoj, u dresu Septemvrija iz Sofije, tamošnjeg drugoloigaša.

Iako je od septembra, pa sve do polovine februara bio bez kluba, Valerije je uspeo da se vrati u takmičarski ritam veoma brzo.

Božinov je bio fudbaler koji mnogo obećava, ali očekivanja nije opravdao. Verovalo da će biti jedan od najboljih napadača na svetu, ali je uspeo da potraje na fudbalskoj mapi.

Preko Malte je stigao do Lećea, zatim Fiorentine, Juventusa, Mančester sitija, Parme, Sportinga iz Lisabona, Verone, Vinćence, Levskog iz Sofije, Partizana, kineske Hake, Lozane, Rijeke, Boteva, Peskare... U mnogim od ovih timova igrao je po nekoliko puta, ali sada deluje kao da bi mogao da se skrasi, na samom kraju karijere.

Inače, Valerij je upisao i 42 nastupa za reprezentaciju Bugarske, a postigao je šest golova.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)