HAOS U NOVOM PAZARU: Tuča fudbalera, a sa tribina leti "sve živo" i ori se "Ubij, ubij, cigana..." (VIDEO)

Novosti online

01. 03. 2022. u 20:35

FUDBAL nema ništa zajedničko sa onim što se dogodilo na kraju utakmice u kojoj su igrali Novi Pazar i Radnički Kragujevac u prvenstvu Srbije.

ХАОС У НОВОМ ПАЗАРУ: Туча фудбалера, а са трибина лети све живо и ори се Убиј, убиј, цигана... (ВИДЕО)

TV Arena sport

Kragujevčani su pobedili sa 1:0, ali je taj susret završen uz velike incidente.


Oni su počeli u drugom minutu sudijske nadoknade, kada je Filip Pavišić, igrač Novopazaraca, napravio ne samo nesportski prekršaj, već potez zbog kog mu možda sledi duža suspenzija, imajući u vidu da je rivala koji je ležao na igralištu podigao i gurnuo ka tlu.
To je izazvalo opšti metež, najpre među samim igračima, a u sve se uključila i novopazarska publika. Ona je uz bacanje tvrdih predmeta na teren, pa i jedne stolice koliko se moglo videti na snimku koji je pred vama, vređala goste, uzvikujući i "Ubij, ubij, cigana", što se možda odnosilo na trenera Radničkog, Nenada Lalatovića, velikog zvezdaša.
 

Sam Lalatović se na kraju snimka vidi kako pokušava da smiri situaciju kada se ona drugi put "zakuvala", ali ono što svakako ostaje kao gorak ukus, jeste činjenica da su incidenti zasenili fudbal. Nažalost, ne prvi put. I, ne prvi put u Novom Pazaru.

A kad smo kod fudbala već, Kovačević je golom u 66. minutu doneo pobedu Kragujevčanima, koji su od 89. igrali bez isključenog Piščevića. Pavišiću je, kada se metež primirio, takođe pokazan crveni karton, pa su timovi završili meč brojčano izjednačeni.


Inače, danas je odigran još jedan meč 25. kola Superlige Srbije, a Spartak je u gostima savladao ekipu Proletera sa 0:3 golovima Bijelovića u 13, Tufegdžića u 33. i Todoroskog u 90. minutu.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!