ERIKSEN DEBITOVAO ZA BRENTFORD: NJukasl beži sa dna, a Mančester junajted nikoga ne može da dobije

Novosti online

26. 02. 2022. u 18:14

PROŠLO je 259 dana otkad je Kristijan Eriksen doživeo zastoj rada srca tokom utakmice Danska - Finska na Evropskom prvenstvu, a ofanzivni vezista Brentforda danas je upisao prvi zvnaični nastup za svoj novi klub.

ЕРИКСЕН ДЕБИТОВАО ЗА БРЕНТФОРД: Њукасл бежи са дна, а Манчестер јунајтед никога не може да добије

foto: AP

Eriksen je ušao u igru u 52. minutu utakmcie Brentford - njukasla, koju su svrake rešile sa 2:0 u svoju korist. Danac je došao u klub iz zapadnog Londona u januaru, nakon što je otpušten iz Intera, pošto Seriji A ne dozvoljava nastup fudbalerima koji imaju ugrađen defibrilator. 

Eriksen je odigrao dve pripremne utakmice za pčelice, a u jednoj od njih čak bio i asistent, pre nego što je konačno ostvario svoj drugi premijerligaški debi. Danac je prethodno od 2013. do 2020. nstupao za Totenhem u čijem dresu je odigroa 226 utakmica i stigao do finala Lige šampiona 2019. godine.

Njukasl je posleočajnog starta sezone nanizao sedam mečeva bez poraza i skočio na 14. mesto tabele Premijer lige, dok Brentord već osam kola ne zna za pobedu i pao je na 15. mesto, sa dve utakmice više i bodom manje od svraka.

Eriksenov bivši klub Totenhem danas je deklasirao ekipu Lidsa sa 4:o. Mančester junajted je odigrao još jednu bledu utakmicu u remiju bez golova protiv Votforda, što je i za očekivati jer igrači crvenih đavola su ovih dana previše zauzeti davanjem podrške ukrajinskim nacistima da bi se ozbiljnije posvetili fudbalu. Nerešeno je odigrao i Kristal palas našeg Luke Milivojevića, koji je bio tragičar jer je postigao auto-gol za izjednačenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri