PAUNOVIĆ I REDING U PROBLEMIMA: "Svuda negativna energija"

N. I.

17. 02. 2022. u 23:19

NE ide Redingu u Čempionšipu, a na "promaji" je trener Veljko Paunović.

ПАУНОВИЋ И РЕДИНГ У ПРОБЛЕМИМА: Свуда негативна енергија

FOTO: EPA

Srpski stručnjak, koji je početkom prošle sezone seo na klupu ekipe iz Čempionšipa, ušao je sa svojim timom u tunel iz kojeg se dugo nije videlo svetlo. Čak osam poraza vezao je Reding u poslednje vreme, a navijači ovog kluba i mediji koji prate rezultate i igre su skoro listom okrenuli leđa našem stručnjaku, koji je 2015. godine postigao jedan od najvećih uspeha srpskog fudbala, osvajanjem Svetskog prvenstva sa "orlićima" na Novom Zelandu.

Reding je preksinoć remizirao u meču bez golova sa Piterborom u gostima i upravo taj rival je odmah iza Paunovićevog tima, prvi ispod crte koja vodi u niži rang takmičenja i još veće probleme. Da stvar bude gora po Reding, Piterboro ima meč manje i ukoliko stigne do pobede u zaostaloj utakmici 24. kola vrlo lako će Paunovićeva ekipa da bude jednom nogom iznad ambisa...

- Od prvog dana u Redingu se nosimo sa poteškoćama. Očigledna je negativna energija oko kluba, čak i bez obzira na rezultate koje ostvarujemo. Još pre starta sezone mi je rečeno da je pred nama teška godina i da je moj zadatak da pomognem timu - otkrio je Paunović da baš i ne cvetaju ruže po kancelarijama i hodnicima stadiona "Madejski".

Šta navijači misle o crnoj seriji od osam uzastopnih poraza i tankom remiju u poslednjem kolu, jasno je bilo još prošlog vikenda kada je Reding kod kuće izgubio od Koventrija, a grupa nezadovoljnih pristalica je posle meča upala na teren. Slično je bilo i preksinoć, kada su posle remija sa Piterborom navijači okružili klupski autobus i izvređali Paunovića i njegove igrače.

Nimalo prijatni dani za srpskog trenera i njegov tim. Na svu muku naslonila se i nedavna odluka Fudbalske federacije Engleske koja je zbog lošeg poslovanja kluba oduzela Redingu čak šest bodova.

BONUS VIDEO - Novak Đoković na srpskom paviljonu u Dubai ekspou

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna