NAPAD NA FUDBALSKOG ČELNIKA! Srpski fudbal uzdrmao skandal

Novosti online

17. 02. 2022. u 19:20

SRPSKI fudbal uzdrmao je skandal, jer je došlo do fizičkog napada na jednog od čelnika ovog sporta.

НАПАД НА ФУДБАЛСКОГ ЧЕЛНИКА! Српски фудбал уздрмао скандал

Foto: Printskrin

Kako javlja "Sportski žurnal", pre sednice Skupštine FS Regiona zapadne Srbije, u Kragujevcu, na parkingu hotela, nepoznate lice sa fantomkom na glavi, napalo je fizički 70-godišnjeg Mikicu Milosavljevića, predsednika FS Šumadijskog okruga.


Napadač mu je zadao udarac rukom, pa zatim i nogom, obraćajući mu se uz pretnje, a potom je Milosavljević zadobio još dva udarca.


"U tom trenutku, delegati Skupštine koji su počeli da dolaze na skup, stali su u zaštitu Milosavljevića, pa je napadač pobegao", ističe pomenuti list.

- Još sam u šoku i razočaran događajem u Kragujevcu, povređen sam kao čovek. Nisam očekivao ovako nešto posle dugogodišnjeg rada u fudbalu, a drugi mandat sam na funkciji predsednika. Znam odakle vetar duva, ubeđen sam da je do napada došlo posle nekih glasanja i preglasavanja  na sastancima Izvršnog odbora. Nadležni organi preuzeli su istragu, nadzorne kamere sve su snimile i očekujem da će napadači brzo biti uhvaćeni, rekao je, istakao je Mikica Milosavljević za "Sportski žurnal".

Bonus video: Najveći olimpijski skandal - Pendrekom prebijena klizačica da bi druga pobedila

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a