PAUNOVIĆ I DALJE U KLUBU: Reding bi da smeni srpskog stručnjaka, ali to ne može da uradi

Č. V.

15. 02. 2022. u 17:00

REDING igra veoma loše u poslednje vreme. Uprava kluba želi da otpusti trenera Veljka Paunovića, ali to ne može da uradi.

ПАУНОВИЋ И ДАЉЕ У КЛУБУ: Рединг би да смени српског стручњака, али то не може да уради

FOTO: Twitter/@ReadingFC

Razlog je plata koju ima srpski stručnjak. Naime, on zarađuje oko 860.000 evra po sezoni, a pošto je poznato da je ekipa sa "Madejski" stadiona u velikim finansijskim problemima, smena stratega bi bila dodatani udarac na klub.

Navijači Redinga se nalaze u lošem raspoloženju, pošto je klub nanizao osam poraza (poslednji od Koventrija 3:2). Pristalice kluba to nisu mogle da podnesu, pa su upale na teren u nameri da se obračunaju sa Paunovićem. Oni su tokom meča tražili ostavku srpskog trenera, koji je posle nemilih scena utočište našao u svlačionici.

Ovaj tim je na ivici bankrota zbog čega je već kažnjen oduzimanjem šest bodova i trenutno se nalazi na 21. mestu Čempionšipa sa samo dva boda više od zone ispadanja.

Treba reći da je Reding poslednju utakmicu pobedio 27. novembra kada je gostovao Svonsiju. Poslednji put kao domaćin, sastav srpskog stratega slavio je pre tačno četiri meseca – 16. oktobra.

Reding naredni meč igra u subotu od 16 sati protiv Prestona u gostima.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!